Home » Kabel » Ziggo blokkeert gebruik van VPN verbinding

Ziggo blokkeert gebruik van VPN verbinding

Categorieën

Archieven

Update 20-3; 17:04. Zo onverwacht als het werd ingesteld is het ook weer opgeheven.

Sinds ongeveer begin maart blokkeert Ziggo het gebruik van VPN voor Ziggo Go. Via laptop (site), tablet en smartphone (app).

Ik las er al veel klachten over op hun forum maar ging uit van een storing. Nu blijkt dit beleid te zijn.

Het is momenteel dus niet meer mogelijk om buiten Nederland naar tv te kijken via Ziggo Go. Het is wel heel apart. Waarom wachten ze daar nou niet even mee tot de IP block in Europa eraf is? Dat je dan buiten Europa niet kunt kijken . . . allà.

Vanaf 1 mei kun je in Europa de app/website van je provider gebruiken. Buiten Europa wordt het niet ondersteund. Ziggo heeft diverse VPN diensten geblokkeerd. Dit blijft zo, volgens het artikel van Totaaltv. Buiten Europa is het dus gedaan met het gebruik van Ziggo Go. Binnen Europa werkt het v.a. mei weer maar dan wel zónder gebruik van VPN.

Commentaar van Ziggo: “Kijken in het buitenland ondersteunen wij niet. Indien er nu problemen mee zijn via VPN kunnen we dat dan ook niet oplossen. Wel kijken we of er nog andere problemen zijn met VPN momenteel”. Daar kun je het mee doen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: