Home » Posts tagged 'Video on demand'

Tagarchief: Video on demand

KPN: Voor € 10 per maand onbeperkt films en series kijken

Bij KPN is gisteren de dienst Videoland Unlimited gestart. Je kunt dan voor € 10 per maand onbeperkt een selectie van films en series uit de collectie van Videoland on Demand kijken. Voor meer informatie zie de vooraankondiging op deze site.

Het eerste half jaar zijn de films meestal nog alleen on demand beschikbaar, daarna komen ze meestal in het unlimited aanbod. Dat moeten t.z.t. zo’n 2000 titels worden; films en series.

Uiteraard blijft het ook mogelijk om per film of aflevering te betalen. Films kijk je dan van af 2,99 tot 6,99 voor een huurperiode van 48 uur. Afleveringen van tv-series zijn van af 0,99 Euro te kijken. Zowel films als series zijn, deels, ook in HD of 3D beschikbaar.

Voor 10 Euro per maand onbeperkt films en series huren bij kpn

Vanaf volgende week maandag start bij kpn de videodienst Videoland Unlimited. Voor 10 Euro per maand kun je dan onbeperkt (unlimited) beschikken over de films en series in de digitale videotheek van kpn (verzorgt door Videoland).
Momenteel is dat uitsluiten On Demand waarbij je betaald per film of aflevering.

Lees veel meer informatie bij kpn ->

Videoland on Demand is enkele maanden geleden aangekocht door RTL. Die waren voor de komst van Netflix al van plan er (ook) een gelijkaardige dienst van te maken.

Nog veel problemen rond Netflix

Sinds de daadwerkelijke start van On Demand videodienst Netflix in Nederland blijken er nog veel problemen te zijn. Zo zijn er geen apps beschikbaar voor Philips en Sony televisies. Alleen de 2013 (!) modellen van Philips hebben de mogelijkheid wel. Bij schrijver dezes staat echter een 2012 model, en daar is nog (?) geen app beschikbaar. En films op de pc kijken vind ik persoonlijk niks.

Via apparaten met Android besturing is Netflix wel beschikbaar. Maar ook dat gaat niet altijd even goed. Zo wordt de beeldkwaliteit negatief beïnvloed bij gebruik van de Androidstick.

Een apparaat dat wel Netflix via een app kan gebruiken blijkt de xbox te zijn. Wie deze in huis heeft kan dan films en series gewoon via de tv bekijken. Het kan ook met een mediaspeler voor streaming media. Een goede keus (prijs/kwaliteit) is de WD TV live. Deze Western Digital TV (settopbox !) is rond € 80 te verkrijgen bij o.a. Mediamarkt, Bol.com e.a.

U kunt voor net geen 8 Euro een maandabonnement nemen op Netflix. Daarmee kijkt u onbeperkt films en series uit hun aanbod. Deze zijn ondertiteld.