Home » Algemeen » Geen ESPN meer na 1 augustus

Geen ESPN meer na 1 augustus

Categorieën

Archieven

Met ingang van 1 augustus beëindigt eigenaar Walt Disney de doorgifte van ESPN America en ESPN Classic in Europa. Disney vindt de doorgifte te duur ten opzichte van wat er tegenover staat. Dit meldt Totaaltv.

Voor liefhebbers van Amerikaans basketbal, ijshockey en andere sporten is dit een flinke klap. Die sporten zijn binnenkort nauwelijks nog te volgen in Nederland.

ESPN America wordt op dit moment onder andere doorgegeven via KPN (sd en hd), Ziggo (sd 412), XS4ALL en enkele kleinere kabelnetten.
KPN geeft ook ESPN Classic (sd – pluspakket) door. Deze zender stopt ook.

Bij UPC hebben veel mensen een abonnement op Sport1 feitelijk alleen om ESPN America te hebben. Dat is straks dus ook niet meer nodig. Want in dat ‘sport1’-pakket zit ESPN America van af 1 augustus ook niet meer.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: