Home » Algemeen » Windows XP, gebruik het niet meer!

Windows XP, gebruik het niet meer!

Categorieën

Archieven

Ik merk dat er nog best ‘veel’ mensen zijn die nog steeds Windows XP gebruiken. Dit systeem is totaal verouderd en dus gevaarlijk om nog te gebruiken. Het systeem werd al niet meer technisch geupdate, maar sinds 8 april 2014 krijgt het ook geen veiligheidsupdates meer! Nu dus al ruim 2 jaar! Het is dus nu zo lek als een rieten mandje.

Het is dus raadzaam het NIET meer te gebruiken. Je kunt, als je de computer wilt blijven gebruiken, er Windows 7 op (laten) zetten. Of een nieuwe pc / laptop / tablet kopen natuurlijk.
Met internetbankieren zet u de deur wagenwijd open als u dat nog via een XP computer doet! Banken geven géén vergoeding bij problemen indien XP gebruikt wordt/is.

Windows Vista kan nog wel gebruikt worden. Vista krijgt nog wel beveilingsupdates. Ook dat systeem krijgt geen systeemupdates meer; zo heb je daar nog steeds het, verouderde, Internet Explorer 9. Met Vista kun je dat oplossen door Firefox of Chrome als browser te gebruiken.

Gerelateerde berichten.


1 reactie

  1. jans de kleine schreef:

    er zijn ook mensen zat die geen geld hebben om een pc te kopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: