Home » Algemeen » Ondersteuning KIJK.nl stopt op Humax en Cisco boxen

Ondersteuning KIJK.nl stopt op Humax en Cisco boxen

Categorieën

Archieven

Talpa gaat stoppen met de ondersteuning van deze boxen bij Ziggo. RTL (RTLXL) heeft dat 3 april 2018 al gedaan. Na 31 mei is het ook voor de Talpa zendergroep afgelopen met deze ondersteuning.

Het terugkijken van programma’s via de rode knop zal dan niet meer mogelijk zijn. Omdat deze boxen terugkijken via de gids ook niet ondersteunen kunnen gebruikers alleen nog terugkijken via ZiggoGo. Via laptop (ziggogo.tv), en de app voor smartphone en tablet. Ook klanten met alleen KabelTV hebben hier toegang.


1 reactie

  1. […] Sinds Ziggo na de XL ook de Humax in de ban heeft gedaan werken ook daar de huidig geleverde Mediaboxen ook alleen op het netwerk van Ziggo zelf, met ook internet van Ziggo. Talpa groep (KIJK) is per 1 juni ook gestopt met de ondersteuning van kijken via de rode knop. Zie eerder bericht: Ondersteuning KIJK stopt op Mediaboxen Humax en Cisco. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: