Home » Kabel » Fox bereikt overeenstemming met Ziggo voor Fox NL

Fox bereikt overeenstemming met Ziggo voor Fox NL

Categorieën

Archieven

Bericht gemaakt 26 juli om 13:16
Bericht aangepast: 26 juli om 15:55

Zojuist is bekend gemaakt dat de nieuwe zender Fox NL v.a. 19 augustus te krijgen is via Ziggo, digitaal kanaal 11. Deze is beschikbaar voor alle digitale abonnees. Zie ook de website van Fox. Via Fox NL zullen tv-series, films en sportprogramma’s uitgezonden worden. Van af seizoen 2014-2015 zijn op deze zender de samenvattingen van het betaald voetbal uit de Eredivisie te zien.

De adviesprijs voor Fox Eredivisie live is € 17,95 voor de 3 kanalen. Door de hogere inkoopsprijs die Fox wil gaan rekenen wordt de marge voor de providers echter kleiner. Men verwacht ook minder abonnementen i.v.m. de financiële situatie. Vorig seizoen kreeg men er nog 4 kanalen voor.

De adviesprijs voor Fox Sports international (2k) wordt € 11,95.

Inmiddels (26 juli 15:55 u) heeft Fox met Ziggo ook overeenstemming over de 3 Eredivisie live en 2 Sports international kanalen bereikt. Ondanks dat Fox alle 6 kanalen in HD doorgeeft krijgen de Ziggo-abonnees alleen Eredivisie live kanaal 1 in HD kwaliteit en de rest SD.

Met de andere providers heeft Fox nog geen overeenstemming bereikt over de betaalzenders. Dit betreft de zenders Fox Eredivisie live met 3 kanalen en Fox Sports international met 2 kanalen. Dit betreft abonneezenders waar men zich, indien aangeboden via de provider, apart op kan abonneren.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: