Home » DVD en Bluray » TV-series op dvd erg populair

TV-series op dvd erg populair

Categorieën

Archieven

De verkoop van tv-series op dvd (en ook op blu ray neem ik aan) nemen nog ieder jaar toe, meldt RTL nieuws. Dit in tegenstelling tot de dalende verkoop van films op dvd. Op blu ray vertoont die verkoop nog wel een stijgende lijn overigens.

Volgens cijfers van bol.com stijgt de verkoop van series met enkele procenten per jaar. Dat komt mede doordat men anders kijkt. Velen wachten ‘gewoon’ tot de serie gekocht kan worden en kijken dan alles achter elkaar. Verder is het zo dat je meer uren kijkplezier hebt t.o.v. het aankoopbedrag.

Volgens cijfers van bol.com steeg de omzet in dvd boxen in 2011 met 9 %, vorig jaar met 10,7 %. Voor dit jaar wordt zelfs een stijging van 12 % verwacht.

Bij de Nederlandse series zijn Divorce, Overspel, Penoza, en Flikken Maastricht zeer gewilde titels. Van de buitenlandse series verkopen Unsere mutter unsere vater, The Wire en Borgen erg goed.


4 reacties

 1. petergv schreef:

  The keep (uit 1983) vind ik na wat zoeken inderdaad alleen tweede hands op vhs-tape. Is kennelijk niet op dvd uitgebracht. Best veel uit de jaren 70, 80 en 90 is niet op dvd uitgebracht. Als het niet op dvd is, zul je je er gewoon bij neer moeten leggen dat je deze dus niet kunt krijgen en kijken. Er zijn genoeg leuke dingen wel te koop gelukkig! Succes!

 2. claeys schreef:

  jammer van al die oude tv serie vele die je vind maar die moet ik niet zo erg ik hou meer van die van vroeger maar helaas voor mijn enkel in america om dat ze in vlaanderen en nederland te stom zijn om ze uit te geven. want al de rest horf ik niet er zijn er goede bij maar niet veel en je kunt ze alemaal kopen maar die oude neen

  • petergv schreef:

   Ik vraag me af welke oude serie of series je zoekt. Er zijn best wel wat series ook uit de jaren ’70 en ’80 op dvd te krijgen. Vermeld er hier eens één of meer die je op dvd zou willen hebben?

   • claeys schreef:

    niet die oude wel in america maar daar betaal je erg veel geld.neen die ik wil zegen neen ik zit genoeg op het internet om het te weten zelfs films je je ook niet vind of nooit zijn uitgebracht op dvd vele zoeken naar de film the keep maar je vind hem nergens.tv series van vroeger om er maar enkele te noemen heb ik gisteren nog wat op youtube geken.sapphire ans steel en porject ufo en de tv serie ufo vind je niet in europa.ja america ach te veel om op te noemen je moet opgegroiet zijn met die dingen om wat te weten.ik heb er enkele maar zeker niet goed koop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Je reageert onder je WordPress.com account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account.Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account.Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

#Blijf gezond; werk thuis!

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: