Home » Posts tagged 'eredivisielive'

Tagarchief: eredivisielive

Erediviesielive heet nu Fox Sports

De website van Eredivisielive is aangepast aan de nieuwe situatie door de overname door Fox. De site is nu te bezoeken via foxsports.nl en de zakelijke afdeling (voor café’s e.d.) heet nu foxsportszakelijk, al dient daar de link nog van aangepast. Die is (nog) bereikbaar via eredivisielivezakelijk.nl.

De oude link eredivisielive.nl komt nu uit op de nieuwe site.

Weg Eredivisielive, welkom Fox Sports Eredivisie

Vanaf 1 augustus gaat Eredivisielive verder onder de naam Fox Sports Eredivisie. Dit mede door het nieuw te introduceren kanaal Fox Sports International gelijk goede naamsherkenning te geven.

Vanaf 1 augustus start Fox Sports Eredivisie met 3 kanalen. Tot dan toe heeft Eredivisielive er vier. De aangeboden evenementen blijven uiteraard Eredivisie, Jupiler league, KNVB beker, en UEFA Europa league met nadruk op de Nederlandse clubs daarin.

Op 17 augustus start Fox Sports International. Met 2 kanalen. Eentje die van Eredivisielive is afgesnoept en een extra nieuw kanaal. Op deze zender(s) zal veel internationaal topvoetbal te zien zijn. Met exclusief de Barclays Premier League, Serie A, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB Pokal en UEFA Europa League (met uitzondering van Nederlandse clubs).

Voor Fox Sports Eredivisie en Fox Sports International zijn aparte abonnementen mogelijk. Voor ‘Eredivisie’ blijft de abonnementsprijs gelijk, echter wel een kanaal minder. Wil je ‘Eredivisie’ en ‘International’ dan is/komt er een combi-abonnement beschikbaar.

Momenteel worden gesprekken gevoerd met de aanbieders over de doorgifte van de 3 kanalen Fox Sports Eredivisie en 2 kanalen Fox Sports International. Bij Digitenne is ruimte voor 2 kanalen, net als de huidige situatie.

Dit bericht is een samenvatting van het persbericht op de site van eredivisielive.nl. Lees hier het hele bericht.

Eredivisie Live overal via GO

Eredivisie Live introduceert een nieuwe abonnementsvorm: Eredivisie Live GO. Hiermee kunnen abonnees niet alleen thuis via de tv naar de kanalen kijken. Men heeft ook toegang tot alle online mogelijkheden. U hoeft niet thuis te zijn om ook op uw computer, tablet of mobiel naar de wedstrijden te kijken.
Abonnees die via Ziggo geabonneerd zijn op E.L. kunnen van af augustus automatisch van de nieuwe dienst(en) gebruik maken. Bent u niet via Ziggo geabonneerd dan kunt u zich aanmelden via de site van Eredivisielive.nl.

Bron: Eredivisielive.nl

In horeca v.a. 11 maart licentie verplicht voor Eredivisie Live!

Bericht geactualiseerd ©2020

Wilt u van af 11 maart 2011 (nog) legaal live voetbal aanbieden aan uw gasten dan moet u voor die datum een nieuw, zakelijk, contract afsluiten met Fox Sports. Alle informatie kunt u vinden op deze site:
Foxsportszakelijk.nl. En voor de overige (publieke en commerciële) zenders dient u zich aan te melden bij Videma, zie eind bericht.

Ik kan het zelf niet beter verwoorden dan zoals het op de site vermeld staat.

Op de uitzendingen van Fox Sports rusten echter auteursrechten. Het is daarom wettelijk niet toegestaan om zonder toestemming uitzendingen van Fox Sports te vertonen in openbare gelegenheden. Naast een abonnement op Fox Sports heeft u daar vanaf 11 maart 2011 een licentie van Fox Sports Zakelijk voor nodig. Hiermee verschaft u zich het recht om Fox Sports te vertonen in uw café of sportkantine. Vanaf 11 maart 2011 is de licentie verplicht en vinden hier door heel Nederland intensieve controles op plaats. We maken u erop attent dat Fox Sports geen onderdeel uitmaakt van de Videma-vergunning.

Zoals u uit de tekst kunt opmaken mag u geen Fox Sports vertonen in uw zaak of sportkantine zónder de licentie. Met alleen de standaardabonnementen zónder licentie mag Fox Sports alleen in huiselijke kring vertoond worden. Dat zijn de abonnementen bij Digitenne/2 kanalen en kabel en IPTV providers met 3/6 kanalen. Voor horeca en sportkantine is dus naast het abonnement op Fox Sports en de afdracht aan Videma (via KNVB) ook een licentie nodig voor publieke vertoning. De kosten van de licentie zijn afhankelijk van de oppervlakte. Uitzondering zijn sportkantines, voor hen geldt het tarief van x8059,95 p/m (daarbij dus niet inbegrepen abonnement Fox Sports en tv-aanbieder).
I.v.m. sportkantine zie website KNVB. Naast deze Videma afdracht aan de KNVB dient u ook een Licentie van Fox Sports te hebben indien u dat vertoont in uw kantine.
Voetbalverenigingen krijgen 12,5 % korting op de F.S. licentie via de KNVB.

Aan de licentie zijn ook voordelen verbonden. U krijgt o.a. promotie materiaal. Meld u zich tijdig aan, dus vóór 11 maart, dan krijgt u het promotiemateriaal, waar b.v. de naam van uw zaak op kan staan, helemaal gratis. Voor meer informatie daarover klikt u hier.

Vertoond u ook andere zenders in uw zaak dan dient u daarvoor aangemeld te zijn via Videma. En voor Fox Sports dus (ook) via de site van Fox Sports Zakelijk.

Los daarvan is natuurlijk ook een abonnement op een tv-aanbieder nodig.